Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Τα … νέα είναι ΚΑΛΑ !!!!!!!1ο ΕΠΑ.Λ. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 
Προστίθεται: ΝΕΑ  ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ   

Επιτέλους: Η ειδικότητα που χρειάζονταν τα Άνω Λιόσια, το Ζεφύρι, η Φυλή, μια τεράστια περιοχή με 30.000 + πληθυσμό που αυξάνεται σταθερά.

Με το ΦΕΚ 1366, τ.Β' 28 Μαΐου 2014 μάθαμε επιτέλους και με μεγάλη ανακούφιση ότι: 
Μετά την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ από το 1ο ΕΠΑ.Λ. και την ΕΠΑ.Σ. Άνω Λιοσίων των ειδικοτήτων ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ, ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ, ΒΟΗΘΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ και ΒΟΗΘΩΝ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ οι πάνω από 100 μαθητές και μαθήτριες (οι μαθήτριες σε συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό 80-90%) επιτέλους θα βρουν από το Σεπτέμβρη κιόλας στο 1ο ΕΠΑ.Λ. μια νέα ειδικότητα αιχμής που θα αντικαταστήσει ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες. 

Προφανώς θα προηγήθηκε μια ενδελεχής έρευνα στην περιοχή για να
τεκμηριωθεί η επείγουσα και αδήριτη ανάγκη της συγκεκριμένης ειδικότητας και να διασφαλισθεί η απορρόφηση των αποφοίτων της. Εύχομαι η ΕΡΕΥΝΑ αυτή να ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ για να κλείσει τα στόματα όσων αμφισβητούν την καινοτόμο αυτή αντικατάσταση ΕΞΙ ειδικοτήτων με ΜΙΑ !!

Ποια είναι αυτή η ειδικότητα;

Μα φυσικά ανήκει στον Τομέα Οικονομίας και Διοίκησης (ποιον άλλο;) και το όνομα του ζηλευτού  επαγγέλματος που θα αποτελέσει την επιλογή εκατοντάδων μαθητών τα επόμενα χρόνια αντί για τις προαναφερθείσες άχρηστες ειδικότητες που καταργήθηκαν: 

«ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ»
Τελεία και παύλα.

Δείτε στο ΦΕΚ και πόσοι αρμόδιοι φορείς και υψηλόβαθμα στελέχη της Εκπαίδευσης την πρότειναν (προφανώς λαμβάνοντας υπόψη την παραπάνω … ΕΡΕΥΝΑ). Δε μπορεί όλοι αυτοί να κάνουν λάθος. 
------------------------------------------------------------------------------
ΦΕΚ   ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1366
28 Μαΐου 2014

Μετά από …. Μπλα μπλα μπλα ………………..
8. Τις προτάσεις των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τις εισηγήσεις των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
9. Τις γνωμοδοτήσεις των Δημοτικών Συμβουλίων ως ακολούθως:

A) Την προσθήκη ...........................  Μπλα μπλα μπλα ………………..
  ………………….
1ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ (0540865)
Προστίθεται:Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Υπάλληλος αποθήκης και συστημάτων εφοδιασμού (στον υπάρχοντα τομέα Διοίκησης και Οικονομίας)
……………..
-----------------------------------------------------------------------------
Υ.Γ. Η κατάργηση τόσων «άχρηστων» ειδικοτήτων και η αντικατάστασή τους από μια επιτέλους σύγχρονη με προοπτική ήταν μια ανακούφιση για την τοπική κοινωνία. 
Έμαθα ότι γονείς και μαθητές και μαθήτριες πανηγυρίζουν και δημιουργείται μεγάλη ουρά για τις εγγραφές στη συγκεκριμένη ειδικότητα (τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας), κάποιοι γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, θείοι, θείες– μαθημένοι και από τις υπηρεσίες του ΙΚΑ – έρχονται από τις 4 το πρωί, ετοιμάζουν χαρτάκια προτεραιότητας, γράφουν ονόματα κ.λπ. 
_

Δεν υπάρχουν σχόλια: