Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2009

Συνέδριο Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.Η Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. είναι προς το παρόν η μοναδική σχολή στην Ελλάδα που παρέχει πλήρη και υψηλού επιπέδου Παιδαγωγική και Συμβουλευτική επιμόρφωση σε εκπαιδευτικούς.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικού Προσωπικού της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 χρόνων από την ίδρυση της Σχολής, διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Διοικούσας Επιτροπής της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».
Το Συνέδριο αποσκοπεί στην ιστορική αποτύπωση της οργάνωσης, λειτουργίας και προσφοράς της Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε./ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ως κατεξοχήν φορέα της εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών της Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην πορεία των εκπαιδευτικών πραγμάτων στη χώρα μας. Ακόμα, αποβλέπει στην παρουσίαση και ενίσχυση του προβληματισμού, που αφορά στην πορεία της εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών, σύμφωνα με τα πρόσφατα πορίσματα και τις τάσεις που διαμορφώνονται τόσο στο πλαίσιο της ανάπτυξης των Επιστημών της Αγωγής, όσο και σ’εκείνες της αλματώδους ανάπτυξης της Τεχνολογίας.
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Μαρούσι Αττικής, το Δεκέμβριο του 2009. Πληροφορίες: http://www.aspete.gr/ Για την οργανωτική επιτροπή Η πρόεδρος Ράνυ Χ. Καλούρη Καθηγήτρια email: mailto:rkalouri@aspete.gr, rkalouri@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: