Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2008

Επιτέλους, να και ένα θέμα που βρήκε μια λύση !!!

Έγραφα στις 4-9-2008 αλλά και παλιότερα στις 20-5-2008 για τους ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Τ.Ε.Ε. Β’ ΚΥΚΛΟΥ που δεν υπήρχε μέριμνα για την τύχη τους και θα αναγκάζονταν να επαναλάβουν 2 τάξεις αντί για 1 που όφειλαν. ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ, ανακοινώθηκε από το ΥΠΕΠΘ επιτέλους η μεταβατική διάταξη "Κατ’ εξαίρεση, οι απορριπτόμενοι λόγω ανεπαρκούς φοίτησης μαθητές της Α΄ τάξης Β’ κύκλου Ημερησίων Τ.Ε.Ε., που φοίτησαν το σχολικό έτος 2007-2008, να παραπέμπονται σε όλα τα μαθήματα σε επαναληπτική πτυχιακή εξέταση τις επόμενες εξεταστικές περιόδους και να εξετάζονται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Π.Δ. 323/2003 (ΦΕΚ 272,τ.Α’) περί αξιολόγησης μαθητών Τ.Ε.Ε.". Βέβαια οι περισσότεροι μαθητές πλέον έχουν απομακρυνθεί από το σχολείο και δεν πρόκειται από τα ΜΜΕ να προβληθεί μια τόσο "ασήμαντη" είδηση που δεν πουλάει, και οι μαθητές δεν θα μάθουν τη ρύθμιση αυτή. Έπρεπε φυσικά από πέρυσι να είχε αποφασισθεί η λύση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα ώστε να είχαν ενημερωθεί οι μαθητές. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ τηλεφωνικώς ή/και με επιστολή για την ευκαιρία αυτή να πάρουν το απολυτήριο που δικαιούνται μετά από αξιολόγηση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΕ
Β ΚΥΚΛΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΘΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΟΡΙΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΤΟΝ Β ΤΙΤΛΟ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.