Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2008

Και άλλο σημαντικό θέμα, ανακοινώθηκαν οι ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ!!!

Επιτέλους, μετά τη λύση του σημαντικού προβλήματος των απορριφθέντων Α' τάξης των Τ.Ε.Ε. Β' Κύκλου να και ένα άλλο πολύ σημαντικό ζήτημα που αντιμετωπίζεται από το ΥΠΕΠΘ: Οι πολυαναμενόμενες αναθέσεις μαθημάτων Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου, ΕΠΑ.Λ. και ΕΠΑ.Σ. ανακοινώθηκαν (αρ. πρωτ. 118842/Γ2 - 17/9/2008). Μπράβο, καλή αρχή έγινε εφέτος με τη λύση σημαντικών ζητημάτων που αφορούν όλη την εκπαιδευτική κοινότητα. Οι θετικές ενέργειες πάντα θα επικροτούνται από όλους. Εύχομαι καλή συνέχεια, καλή σχολική χρονιά σε όλους.

4 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

Είμαι συνάδελφος εκπαιδευτικός ΠΕ14.02 και θέλω να σε συγχαρώ κατ'αρχάς για το blog σου και γενικότερα για τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σου πάνω στην εκπαίδευση.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν υπάρχουν άλλες σελίδες ή blogs που να αφορούν ειδικά την Ιατρική στην Δ.Ε. και γενικά ιστότοποι που θα μπορούσαμε να ανταλλάξουμε μαζικά απόψεις πάνω στην ειδικότητα μας.
Ελπίζω σε περαιτέρω επικοινωνία.

Γιώργος Στάμος είπε...

Ευχαριστώ Δημήτρη, δες και τις ιστοσελίδες μου http://users.att.sch.gr/gestamos/ και τις σελίδες μιας αξιόλογης συναδέλφου ΠΕ14.06 νοσηλεύτριας http://users.sch.gr/vntasoula/ που θα εμπλουτίζονται συχνά αλλά δεν γνωρίζω άλλες σελίδες ή blogs συναδέλφων ΠΕ14. Μπορεί να υπάρχουν. Ειδικά τα blogs είναι τόσο εύκολο να κατασκευαστούν (τώρα και στο σχολικό δίκτυο). Ελπίζω να φτιάξεις το δικό σου και να ακολουθήσουν και άλλοι συνάδελφοι. Στείλε μου το e-mail σου να επικοινωνούμε, καλή σχολική χρονιά.

Δημήτρης είπε...

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Μια ακόμη ερώτηση : Το βιβλίο Ανατομιας της Γ ΕΠΑ.Λ. που εξετάζεται πανελλαδικά έχει έρθει στο σχολείο σας?
Καλή σχολική χρονιά...
g7mits@yahoo.gr

Γιώργος Στάμος είπε...

Δυστυχώς σε κανένα πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα του Τομέα Υγείας Πρόνοιας δεν έστειλαν βιβλία. Τουλάχιστον ανακοίνωσαν την ύλη. Κάτι είναι και αυτό. 210-2315489 είναι ο ΟΕΔΒ, θα τους παίρνω συχνά, πάρε και συ και άλλοι συνάδελφοι μήπως επιταχύνουν τις διαδικασίες. Πρέπει να μάθουν να δίνουν κάποιες προτεραιότητες σε ορισμένα βιβλία, ας μην είχα κάποιο βιβλίο στη Β τάξη και ας είχα τα βιβλία των πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων (Ανατομία, Παθολογία, Αιματολογία). Πέρυσι μου έλεγαν να πάω να πάρω τα βιβλία από την αποθήκη με δικό μου αυτοκίνητο !!! Τους είπα ότι δεν έχω αυτοκίνητο και δεν πήγα, τα έστειλαν δυο μήνες μετά. Επίσης όλη τη χρονιά δεν έστειλαν βιβλίο Ανατομίας στη Β’ ΕΠΑ.Λ . Στέναξαν τα φωτοτυπικά (αυτό το κόστος δεν τους πειράζει;). Ελπίζω εφέτος τα πράγματα να είναι καλύτερα.